Τη Δευτέρα στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της Σύλβας Ακρίτα
Η Σύλβα Ακρίτα πέθανε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 97 ετών
Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, στις 13:30, θα τελεστεί η κηδεία της Σύλβας Ακρίτα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στην Αίθουσα Τελετών.
Η Σύλβα – Καίτη Ακρίτα, πρώην υπουργός και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πέθανε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 97 ετών. Την είδηση γνωστοποίησε η κόρη της Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο Facebook.
Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να πραγματοποιήσουν δωρεά στο Κέντρο Ημέρας Αττικής «Ελένη Αγάθωνος», το οποίο παρέχει θεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά-θύματα κακοποίησης ή παραμέλησης.
Αναλυτικά η ανάρτηση της οικογένειας της Σύλβας Ακρίτα:
Θα αποχαιρετήσουμε την Σύλβα Ακρίτα την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στη 1:30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθήνα, Αίθουσα Τελετών.
Για όποιον επιθυμεί δωρεά στο Κέντρο Ημέρας Αττικής «Ελένη Αγάθωνος» το οποίο παρέχει θεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά θύματα κακοποίησης ή παραμέλησης.
IBAN: GR7801717260006726114486518, δικαιούχος: Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, τράπεζα Πειραιώς.
- Την ενεργοποίηση της Περιφέρειας Κρήτης ζητάει Δήμαρχος για τις σοβαρές ζημιές στο παραλιακό μέτωπο των Γουβών
- Υδραϊκός – Ολυμπιακός 8-22: Με άνεση στο Final-4 οι «ερυθρόλευκοι»
- Η λύτρωση και η συγκίνηση – Η Lady Gaga επέστρεψε στον θρόνο της
- Ιταλία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- Μέσα Μάνη, μια γενετική νησίδα με ρίζες στην Εποχή του Χαλκού
- Αναβάθμιση και επανένταξη σε πολυλειτουργικό χώρο για το λουτρό Καλλονής


