Η 11άδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)
O Mάρκο Νίκολιτς ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη στην OPAP Arena, με τον Ζίνι να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην OPAP Arena σε ματς για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον Μάρκο Νίκολιτς να ανακοινώνει τις βασικές του επιλογές περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.
Ο Σέρβος τεχνικός ξεκινάει με βασικό δίδυμο στην επίθεση τους Λούκα Γιόβιτς και Ζίνι, με τον Ανγκολέζο φορ να επιστρέφει σε ματς της Ένωσης μετά από δύο μήνες και να ξεκινάει μάλιστα και βασικός απέναντι στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
Η ΑΕΚ θα έχει στην ενδεκάδα της, τον Θωμά Στρακόσια στην εστία, ακραία μπακ θα είναι οι Λάζαρος Ρότα και Τζέιμς Πενράις με τους Φιλίπε Ρέλβας και Αρόλντ Μουκουντί δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Στον άξονα ξεκινούν οι Πινέδα, Μάνταλος, Ζοάο Μάριο και Καλοσκάμης ενώ το δίδυμο στην επίθεση είναι οι Γιόβιτς και Ζίνι.
Η ανάρτηση της ΑΕΚ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)
Αναπληρωματικοί: Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Πήλιος, Βίντα, Οντουμπάτζο, Χρυσόπουλος, Γκρούγιτς, Μαρίν, Λιούμπιτσιτς, Περέιρα, Γκατσίνοβιτς, Κοϊτά.
- Ιταλία: Οι τουρίστες θα πληρώνουν από σήμερα εισιτήριο για να θαυμάσουν τη Φοντάνα Ντι Τρέβι
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Το αυτοκρατορικό διαμάντι της αιώνιας αγάπης της με τον Μπάρτον λάμπει ξανά – Οι αντιδράσεις
- Μητσοτάκης: Σήμερα το διάγγελμα για τη συνταγματική αναθεώρηση – Η στόχευση
- Κόστα Ρίκα: Εκλέγεται πρόεδρος η δεξιά Λάουρα Φερνάντες – Ποιος τη συνεχάρη πρώτος
- Αποθέωσε τον κόσμο του Άρη Betsson ο Σιάο: «Ευγνώμων για την πίστη των απίθανων φιλάθλων μας» (pic)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

