
Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά στους «πράσινους» ο Ράφα Μπενίτεθ (vid+pics)
Ο Ράφα Μπενίτεθ πραγματοποίησε την Παρασκευή (24/10) την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη παρουσία του Ράφα Μπενίτεθ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κορωπί.
Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έκαναν επίσης γνωστό ότι ο άλλοτε προπονητής των Λίβερπουλ, Ρεάλ, Ίντερ και Νάπολι θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:00 στο Κορωπί.
«Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ. Η δουλειά αρχίζει», ανέφερε ο λογαριασμός του Παναθηναϊκού στο Instagram, δημοσιεύοντας τις δύο πρώτες φωτογραφίες του Ράφα Μπενίτεθ με τη φόρμα της ομάδας, κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησής του με το «τριφύλλι».
Οι σχετικές αναρτήσεις του Παναθηναϊκού για Μπενίτεθ:
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Λάνθιμος, Φίνιξ και 1.000+ δημιουργοί κατά του mega deal που αλλάζει το Χόλιγουντ
- Μενίδι: «Τη βρήκε κάτω και έσκασε στα χέρια του» – Τι λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί




