Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκρός άνδρας που έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή της Πύλης Ε1
Ο άνδρας που έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή της Πύλης Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Πειραιά, όπου 75χρονος που έπεσε στη θάλασσα ανασύρθηκε νεκρός.
Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Πύλης Ε1 στο λιμάνι.
Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
«Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη για πτώση ενός ατόμου στη θάλασσα, στην περιοχή της Πύλης Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά. Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου ανέσυραν από τη θάλασσα έναν 75χρονο ημεδαπό, χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας ¨ΘΡΙΑΣΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά».
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
- Λίβεπουλ: Από πότε είχε να υποστεί 10 ήττες στην Premier League (pic)
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας

