
Θεσσαλονίκη: 30χρονη έγκυος πέθανε από ανακοπή καρδιάς στον Λαγκαδά
Τραγωδία στον Λαγκαδά καθώς την τελευταία της πνοή άφησε μια 30χρονη έγκυος, που υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Κρυονέρι του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία 30χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της μετά από ανακοπή καρδιάς.
Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (21/8), όταν η γυναίκα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.
«Γέφυρα ζωής»
Αμέσως σήμανε συναγερμός και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Για την άμεση διακομιδή της στήθηκε «γέφυρα ζωής» με τη συνδρομή της Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά. Περιπολικό άνοιγε τον δρόμο προκειμένου το ασθενοφόρο να φτάσει στο νοσοκομείο.
Η γυναίκα εισήχθη διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
- Αλβανία: Από την ανησυχία στη δημόσια οργή – Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για την επένδυση Κούσνερ
- Σπερς – Νικς 95-105: Break με το… καλημέρα στους τελικούς του NBA και 1-0 η Νέα Υόρκη
- Η Κάρπαθος πρωταγωνιστεί σε διεθνές αφιέρωμα – «Προσφέρει αληθινή ελληνική ατμόσφαιρα»
- Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης
- Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε το Game 1 Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: «Αυτό δεν μου αρέσει…»
- Χανιά: Στο νοσοκομείο φιλοξενούνται τα παιδιά της 25χρονης που κατηγορείται για κακοποίηση της 3χρονης κόρης της


