Όπως έγινε γνωστό το πρωί γυναίκα που βρισκόταν στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ΠΓΝΠ λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε στο αίμα της.
Τριπλή ανακοπή
Η γυναίκα υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί. Το οποίο όμως δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.
Η γυναίκα έδωσε σκληρή μάχη για αρκετές ώρες νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Μία μάχη που όμως αποδείχθηκε άνιση καθώς νωρίτερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος οικείους και φίλους.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).