Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την πρώτη μεγάλη «μάχη» με τη Σαμσουνσπόρ (Πέμπτη 21/8, 21:00) στα playoffs του Europa League και ο Νταβίντε Καλάμπρια απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ.
Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων του «Τριφυλλιού» είναι έντονος μετά την πρόκριση επί της Σαχτάρ, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» να δίνει το σύνθημα για μια καυτή ατμόσφαιρα στην Αθήνα.
Φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έχοντας φόντο την Ακρόπολη, ο 28χρονος Ιταλός μπακ έστειλε μήνυμα μέσω των social media.
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Καλάμπρια:
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέφυγε να μπει στην ουσία προτιμώντας τις θεωρίες από την πραγματικότητα