Αγώνας δρόμου για τον Παναθηναϊκό οι τελευταίες αγωνιστικές της regular season της Euroleague, με τους Πράσινους να θέλουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και να μπουν στην τελική εξάδα της βαθμολογίας.
Κάτι που σχολίασε ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο Urbonus podcast του BasketNews, βάζοντας στο επίκεντρο κυρίως το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.
Τι λένε στη Λιθουανία για τον Παναθηναϊκό και το «κυνήγι» της εξάδας
«Για μένα, θα είναι κρίσιμο το παιχνίδι στις 7 Απριλίου, Παναθηναϊκός εναντίον Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι αυτό θα καθορίσει ποιος θα τερματίσει στην πρώτη 6άδα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Δεν εμπιστεύομαι τον Παναθηναϊκό, αλλά την ίδια στιγμή έχουν ένα καλό σερί στην EuroLeague. Ήταν στο 4-1 τον Μάρτιο, μια από τις πιο “καυτές” ομάδες του Μαρτίου στην πραγματικότητα. Συνήθως, όταν αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη πρόκληση, όταν δέχονται την υψηλότερη πίεση, αποδίδουν καλύτερα».
Παράλληλα, ανέφερε και στην καλή παρουσία του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας ματς τονίζοντας πως: «Έχουν το τέταρτο καλύτερο ρεκόρ εκτός έδρας. Νομίζω ότι μπορεί να “κλέψουν” αυτή τη νίκη ή να κερδίσουν τη Βαλένθια»
Και έκλεισε την τοποθέτησή του για τον Παναθηναϊκό λέγοντας: «Τους βλέπω να κερδίζουν τη Χάποελ, την Εφές και ένα από τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Βαλένθια».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.