Μεσσηνία: Στο νοσοκομείο πυροσβέστης που επιχειρούσε στη φωτιά στον Αετό Μεσσηνίας
Ο πυροσβέστης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί πυροσβέστης, που ενώ επιχειρούσε στη φωτιά στον Αετό Μεσσηνίας – κοντά στο Κρυονέρι, ένιωσε αδιαθεσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα συμμετείχε σε κατάσβεση μιας εκ των αναζωπυρώσεων σε δύσβατο σημείο στον οικισμό Μοναστήρι όταν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία.
Άμεσα οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, ώστε να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πυροσβέστη να διακομίζεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Αυτήν την ώρα είναι σε ύφεση είναι τα πύρινα μέτωπα στα χωριά του Αετού
Να σημειωθεί πως αυτή την ώρα σε ύφεση είναι τα πύρινα μέτωπα στα χωριά του Αετού με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να εξακολουθούν να δίνουν μάχη για να δαμάσουν τις φλόγες και να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Καθοριστική η επέμβαση των αεροσκαφών το πρωί της Κυριακής
Μεγάλη μάχη δόθηκε και τις νυχτερινές ώρες με σκοπό να κρατηθεί η πυρκαγιά μακριά από τους οικισμούς, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν είχαν και ρεύμα λόγω των καταστροφών που έχουν γίνει στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.
Πύρινα μέτωπα υπάρχουν σε μία μεγάλη περιοχή από τις παρυφές του Σελλά έως και τα όρια των Δήμων Τριφυλίας και Οιχαλίας στη Μάλθη.
Τα πυροσβεστικά αεροσκάφη με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν ρίψεις, οι οποίες κατά τη χθεσινή μέρα ήταν καθοριστικές για να μην πάρουν τα πύρινα μέτωπα ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Το Σαββατο έφτασε στην περιοχή κλιμάκιο Μολδαβών πυροσβεστών, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα μας για να συνδράμουν στην πυρόσβεση μεγάλων πυρκαγιών.
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική





