Ολυμπιακός: Τα φιλικά που θα δώσει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»
Γνωστές έγιναν οι φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Κύπρου.
Επιστροφή σε κυπριακό έδαφος ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα λάβει μέρος στο ετήσιο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Στο τουρνουά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μονακό και την Παρί, ενώ μέρος θα λάβει και ο Ερυθρός Αστέρας.
Η ανακοίνωση:
«Η καρδιά της Ευρωλίγκας χτυπά ξανά στην Κύπρο, τον Σεπτέμβριο! Τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες — Ολυμπιακός, Μονακό, Παρί και Ερυθρός Αστέρας — συγκρούονται στο παρκέ του «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», χαρίζοντας στο κοινό τρεις ημέρες γεμάτες ένταση, θέαμα και μπασκετική μαγεία.
Στις 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου, η Κύπρος υποδέχεται την αφρόκρεμα της Ευρωλίγκας στο 6ο Τουρνουά Μπάσκετ «Νεόφυτος Χανδριώτης».
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου
18:45 Παρί-Ερυθρός Αστέρας
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου
18:00 Ολυμπιακός-Μονακό
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου
16:15 Ολυμπιακός-Παρί
18:30 Μονακό-Ερυθρός Αστέρας
Για τα εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ».
- Μοιράζεσαι την οθόνη σου; Μπορεί να μοιράζεσαι και τα μυστικά σου
- Χιμένεθ: «Να έρθει γρήγορα ο Ιανουάριος να ενισχυθούμε, γιατί τα παιδιά είναι κουρασμένα»
- Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]
- Άρης – Ολυμπιακός 0-0: «Μπλόκο» για τους «ερυθρόλευκους» στο «Κλ. Βικελίδης»
- LIVE: Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης
- Μπλόκα: Νέα εβδομάδα, νέες δράσεις ανεβάζουν τον «πυρετό» στο Μαξίμου – Η λίστα με τα αιτήματα των αγροκτηνοτρόφων

