Άσχημα είναι τα νέα από την προπόνηση της Παρασκευής του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιώργος Κυριόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του προγράμματος και υπέστη ρήξη χιαστού.

Περίπου ένα μήνα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2028, ο Κυριόπουλος στάθηκε πολύ άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ο οποίος θα τον αφήσει για τους επόμενους μήνες εκτός δράσης.

Χειρουργείο και πολλούς μήνες εκτός ο Κυριόπουλος

Πλέον, θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, και στη συνέχεια θα αρχίσει τη δύσκολη διαδικασία της αποκατάστασής του, που θα τον αφήσει εκτός για πάνω από 6-7 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κυριόπουλος επέστρεψε φέτος στον Παναθηναϊκό μετά από τον μονοετή δανεισμό του στην Κηφισιά, με την οποία είχε 30 εμφανίσεις με 5 γκολ και 5 ασίστ.