Ηράκλειο: Κοριτσάκι παρασύρθηκε από φορτηγό στην είσοδο του ΠΑΓΝΗ – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 4χρονο κοριτσάκι μετά το τροχαίο - Φέρει τραύματα στο κεφάλι και το πόδι
Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται το 4χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Τετάρτης σε απόσταση λίγων μέτρων από την κεντρική πύλη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Σύμφωνα με το Cretalive, το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και στο πόδι.
Το κοριτσάκι, μαζί με τον πατέρα του επιχειρούσαν να διασχίσουν το δρόμο, όταν την στιγμή που βρίσκονταν στη διάβαση πεζών, ένα μικρό φορτηγό τους παρέσυρε ρίχνοντας το κοριτσάκι στο οδόστρωμα.
Όπως διαβεβαιώνει μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, το παιδί είναι εκτός κινδύνου και η νοσηλεία του στη Μονάδα αφορά καθαρά προληπτικούς λόγους λόγω της ηλικίας του.
Ο πατέρας της μικρής που επίσης παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρά τραύματα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που υπέστη σοκ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ανέφερε ότι δεν είδε καν τον πατέρα και το κοριτσάκι εξαιτίας της πυκνής κίνησης οχημάτων εκείνη την στιγμή.
Συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για πρόκληση τροχαίου με τραυματισμό συνέπεια παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.
- Το Netflix αποκτά τους σούπερ ήρωες της DC – Το brand που δεν αξιοποιήθηκε ποτέ πλήρως
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν




