
Ολυμπιακός: Παραμένει ο Λαρεντζάκης – Η νέα πρόταση της ΚΑΕ που οδήγησε σε συμφωνία
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποφάσισε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος την πρόταση των Πειραιωτών.
Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί! Μετά την δεύτερη κουβέντα που είχαν χθες (15/7) οι δύο πλευρές και την βελτιωμένη προσφορά των Πειραιωτών στον παίκτη, ο Έλληνας γκαρντ αποδέχθηκε και την πρόταση και θα παραμείνει στην ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα πρόταση του Ολυμπιακού ήταν για συμβόλαιο 2+1 χρόνων με τον Έλληνα γκαρντ να αποδέχεται την πρόταση και να παραμένει κάτοικος Πειραιά τουλάχιστον μέχρι το 2027.
Αν μάλιστα εξαντλήσει και ολόκληρη την τριετία, ο «Λάρυ» στο τέλος του συμβολαίου του θα έχει κλείσει στον Ολυμπιακό μια γεμάτη οκταετία. Η πρώτη προσφορά του Ολυμπιακού είχε πέσει στο κενό με τον παίκτη να αρνείται να υπογράψει, όμως η δεύτερη προσφορά ήταν και η πιο καταλυτική για τον Γιαννούλη.
Οι δύο πλευρές έδειξαν έμπρακτα πως θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τα επόμενα χρόνια και έτσι ο Έλληνας γκαρντ, δεν πήρε ούτε το περιθώριο των τεσσάρων ημερών για να το σκεφτεί και είπε κατευθείαν το «ναι» στον Ολυμπιακό.
Από τη σεζόν 2019-20 όταν και αποκτήθηκε από τη Μούρθια, ο «Λάρυ» έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και τρία σούπερ καπ, ενώ σε ένα εξ αυτών (2023) αναδείχθηκε και MVP.
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
- Τι πιστεύουν αληθινές σεξεργάτριες για το Euphoria;
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)
- Κοινωνικός τουρισμός: Το 62% των αιτήσεων θα απορριφθούν – Σκληρή κριτική από ΠΑΝΣΥΠΟ
- Γουόκαπ: «Η ομάδα έχει χτιστεί για να πάρει την Euroleague»



