Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Άλβαρο (pics)
Ο Άλβαρο ταξίδεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο Ρέγες τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Τα τυπικά απομένουν, πλέον, προκειμένου ο Πέδρο Άλβαρο να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Άρη ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ρούμπεν Ρέγες ήταν αυτός που υποδέχτηκε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό στο αεροδρόμιο «Μακεδονίας». Ο Άλβαρο, άλλωστε, αποτελεί προσωπική επιλογή του Ισπανού τεχνικού διευθυντή.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, πάντως και ο Άλβαρο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα βρεθεί αύριο (23/6) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Άλβαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
- Τσαγκαράκης: «Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία» – Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές


