
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισού μετά το τροχαίο και τις ουρές χιλιομέτρων
Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα και για περισσότερο από δύο ώρες ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες οδηγοί
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία , όπου νωρίτερα είχε διακοπεί μετά από τροχαίο με ένα βαν.
Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ένα βαν ανετράπη, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στο ύψος της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά.
Κίνδυνος πτώσης κολώνας
Λόγω κινδύνου πτώσης της κολώνας στο οδόστρωμα η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία και τα οχήματα εκτρέπονταν στη έξοδο της Λεωφόρου Πέτρου Ράλλη, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά έκλεισε η αριστερή και η μεσαία λωρίδα.
Πλέον έχουν αρθεί όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού.
Λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πλέον η κίνηση έχει εξομαλυνθεί.
- Η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν είναι σεξοβόμβα – «Κανόνας η ταπείνωση της γυναίκας»
- Χαμός στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής φώναξε «βόμβα» μέσα σε αεροπλάνο και συνελήφθη (vid)
- UBS: Ανθεκτικές οι ελληνικές τράπεζες – Ελκυστικές οι αποτιμήσεις
- Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι στην Εύβοια – Πέντε νεαροί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ


