
Γιώργος Βαγιαννίδης: Η τρίτη και «φαρμακερή» πρόταση στην Ίντερ
Το «In» αποκαλύπτει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Ίντερ για το ποσοστό του Γιώργου Βαγιαννίδη.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει και ο Ρουί Βιτόρια περιμένει την ενσωμάτωση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός αμυντικού χαφ, εν όψει των αγώνων με τη Ρέιντζερς, για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Η αίσθηση που επικρατεί στο Τριφύλλι, είναι ότι μέσα στον Ιούλιο, οι δύο κινήσεις θα έχουν οριστικοποιηθεί.
Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ανοιχτή γραμμή με την Ίντερ, για την απόκτηση του 37,5% των δικαιωμάτων του Γιώργου Βαγιαννίδη. Οι «νερατζούρι» διατηρούν το ποσοστό από τότε που επέτρεψαν στον διεθνή δεξιό μπακ να επιστρέψει στους «πράσινους» χωρίς αντίτιμο.
Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα… ραντάρ του Τύπου τις επαφές με τους Ιταλούς, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο προχωρημένες απ’ ότι αφήνουν να εννοηθεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «In», o Παναθηναϊκός έχει καταθέσει δύο προτάσεις στην Ίντερ, που αμφότερες απορρίφθηκαν. Η πρώτη ήταν στα 1,9 εκατομμύρια ευρώ και η δεύτερη και πιο πρόσφατη στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, η δεύτερη προσφορά του Τριφυλλιού για το ποσοστό του Βαγιαννίδη προσεγγίζει τις απαιτήσεις της φιναλίστ του Champions League. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την εξαιρετική σχέση που έχουν οι δύο ομάδες, δημιουργεί αισιοδοξία στους «πράσινους» για την επίτευξη του deal.
Ενήμερη για τις εξελίξεις είναι η πλευρά του Βαγιαννίδη, που δεν έχει καμία αντίρρηση. Άλλωστε, ο 24χρονος αμυντικός έχει επιβραβευτεί με νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και παρά τις φήμες, δεν επίγεται να φύγει τώρα από την Αθήνα.
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ολοκλήρωσει άμεσα τη διαπραγμάτευση με την Ίντερ για τον Βαγιαννίδη, για να έχει μία εκκρεμότητα λιγότερη το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού που ασχολούνται με τις επαφές με τους Ιταλούς, πιστεύουν πως θα καταλήξουν σε συμφωνία στο προσεχές χρονικό διάστημα. Με ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως η απόσβεση του για τον Παναθηναϊκό σε περίπου ένα χρόνο, θα συμβεί πέραν πάσης αμφιβολίας…
- Συρμός του ΗΣΑΠ βγήκε εκτός αποβάθρας – Οι επιβάτες κατέβηκαν στον επόμενο σταθμό
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ με τους «ακροδεξιούς ψάλτες» του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι σε θέση να κάνει πολιτικές νουθεσίες
- Νέα Φιλαδέλφεια: Ξυλοδαρμός 17χρονου μαθητή στο φάσμα του αυτισμού για ένα… σπρώξιμο
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: «Η Ελλάδα οφείλει να παύσει κάθε υποστήριξη προς το Ισραήλ»
- Επείγουσα ειδοποίηση για πιθανή επίθεση από πυραύλους έλαβαν οι κάτοικοι των ΗΑΕ
- Ουγγαρία – Ελλάδα 9-14: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στα τελικά του World Cup η Εθνική πόλο Γυναικών






