Για τρία ακόμη χρόνια στη Euroleague η Παρτιζάν
Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, έκανε γνωστό πως η ομάδα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Euroleague για τα επόμενα τρία χρόνια.
Την ώρα που το ΝΒΑ έρχεται στην Ευρώπη και πολλές ομάδες σκέφτονται να αποχωρήσουν από τις διοργανώσεις της FIBA, αλλά και τη Euroleague, η Παρτιζάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα.
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, η ομάδα του έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως οι Σέρβοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στη Euroleague μέχρι και το 2028.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Παρτιζάν:
«Ένας σημαντικός στρατηγικός στόχος για την Παρτιζάν μόλις επετεύχθη. Η οικονομική σταθερότητα για την οποία εργαζόμασταν εδώ και χρόνια έχει αποφέρει ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.
Υπέγραψα συμβόλαιο που εγγυάται στον σύλλογο τριετή παρουσία στην Euroleague. Αυτή είναι μία μεγάλη κοινή επιτυχία και θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή! Την ομάδα στο γήπεδο, τη διοίκηση, τους χορηγούς, τη Σερβία, τους πιστούς οπαδούς και όλους όσους βοήθησαν την Παρτιζάν με οποιονδήποτε τρόπο στο δρόμο της για να γίνει μία σταθερή ομάδα στην Euroleague».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ostoja Mijailovic (@ostoja_mijailovic)
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Πράξη ανθρωπιάς από τους αγρότες: Ζήτησαν συγγνώμη με κουλούρια σε διερχόμενους οδηγούς στην Κομοτηνή
- MyHealthApp Launches: Full Digital Health Records in One App
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Διαμαρτυρία αγροτών έξω από γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα – Πέταξαν άχυρα
