Έτοιμη να ταράξει τα… νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ φαίνεται πως είναι η Χάποελ Τελ Αβίβ η οποία έχει στα σκαριά της μια τεράστια μεταγραφή που θα δημιουργήσει νέες ισορροπίες.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ο Σέρβος δημοσιογράφος, Νεμάνια Ζόριτς, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που κατάκτησε το EuroCup φέτος και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Euroleague έχει βάλει στο στόχαστρό της στον Ράσελ Γουέστμπρουκ!

Για την ακρίβεια ο Ζόριτς τονίζει πως η Χάποελ έχει κάνει ήδη μια αρχική επαφή με τον παίκτη των Ντένβερ Νάγκετς για να του εκφράσει τις προθέσεις της. Μάλιστα επισημαίνει ότι ο σύλλογος σκοπεύει να καταθέσει μια πρόταση στον παίκτη που δεν έχει ξαναγίνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Γουέστμπρουκ έλαβε φέτος περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια (3 από τους Νάγκετς, 2 από τους Τζαζ) και για το χρόνου έχει οψιόν στο συμβόλαιό του σε περίπτωση που θέλει να παραμείνει στο Κολοράντο. Ειδάλλως έχει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος.