Ιντάλγκο: «Κάθε φορά που χάνει ο Παναθηναϊκός, πιέζει τους διαιτητές»
Το δικό του σχόλιο για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Stoiximan GBL έκανε ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων στο βόλεϊ, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να αναβάλει τον τρίτο τελικό της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με το σκορ της σειράς να είναι στο 1-1 και τον απόηχο του Game 2 να είναι τεράστιος.
Ο πρώην ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο X (πρώην Twitter) τον δεύτερο τελικό «αιωνίων», λέγοντας πως κάθε φορά που χάνει ο Παναθηναϊκός, πιέζει τους διαιτητές.
Η ανάρτηση του Ιντάλγκο:
«Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό! Κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός χάνει στην τέταρτη περίοδο κόντρα στον Ολυμπιακό, ξεκινούν να πιέζουν τους διαιτητές και παίρνουν τεχνικές ποινές. Απαράδεκτο!
Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί, αλλά μετά την ήττα έρχονται και λένε πως οι διαιτητές ήταν κακοί, ότι έπαιξαν καλά, ωστόσο ποτέ δεν ήταν μπροστά στο σκορ μέσα στο παιχνίδι.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.