Αιχμές άφησε στις δηλώσεις του ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο για τον Αμορίμ και τον χρόνο που έβαλε στον μεγάλο χαμένο τελικό του Europa League για την Γιουνάιτεντ.
Ο 20χρονος επιθετικός δεν έκρυψε την ενόχλησή του στην συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας έτσι την απογοήτευσή του για την κακή σεζόν των «Κόκκινων Διαβόλων».
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γκαρνάτσο:
«Είναι σκ@τένια η σεζόν, ειλικρινά στο πρωτάθλημα δεν νικήσαμε κανέναν. Και τώρα παίζω σε κάθε γύρο του Europa League για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό, αλλά σε αυτό το ματς έπαιξα μονάχα 20 λεπτά… Δεν ξέρω τι γίνεται. Θα ξεκουραστώ τώρα το καλοκαίρι και θα δω τι θα γίνει.»
Ο Γκαρνάτσο πραγματοποίησε μια ικανοποιητική εμφάνιση στον χρόνο συμμετοχής που έλαβε στον τελικό, ωστόσο όπως δήλωσε και ο ίδιος τα λεπτά που αγωνίστηκε στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν αρκετά βάσει και της συνεισφοράς του κατά την διάρκεια ολόκληρης της σεζόν.
Θυμίζουμε ότι η Τότεναμ επικράτησε με σκορ 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ στον τελικό του Europa League. Πλέον, μετά την ήττα της ομάδας, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του ίδιου το μέλλον του Γκαρνάτσο είναι ανοιχτό με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
LIVE: Μονακό – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Ολυμπιακός για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.
LIVE: Λεχ Πόζναν – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεχ Πόζναν – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τη φάση των «16» του Conference League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT.
LIVE: Στουτγκάρδη – Πόρτο. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Στουτγκάρδη – Πόρτο για τη φάση των «16» του Europa League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Ο Ελ Κααμπί ανανέωσε με τον Ολυμπιακό, με την πειραϊκή ΠΑΕ να ανακοινώνει την παραμονή του με ένα εντυπωσιακό βίντεο από το «ερυθρόλευκο» μουσείο, δίπλα στον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.