Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να απαντάει σε ερωτήσεις που γίνονται στο «Χ» για αυτόν όσον αφόρα το παρόν αλλά και το μέλλον. Το πρωί της Πέμπτης (22/5) απάντησε σε μια ερώτηση που προκύπτει σε περίπτωση που αποχωρήσει από το ΝΒΑ.
Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του «Χ» και φίλος της Φενέρ βρήκε την ευκαιρία να… ψήσει τον «Greek Freak» και του είπε να πάει στη Φενέρ. Ο Έλληνας σταρ απάντησε: «’Ισως όταν αποσυρθώ από το NBA. Φενέρ ή Εφές;», βάζοντας τον σε… αναμμένα κάρβουνα.
— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) May 21, 2025
Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τoν Σαμς Σαράνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ανοιχτά τα χαρτιά του για το μέλλον και δεν έχει πάρει την απόφαση του ακόμα αλλά για πρώτη φορά στην καριέρα του, είναι ανοιχτός στο αν θα μείνει στο Μιλγουόκι ή θα παίξει κάπου αλλού.
Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος Sam Amick να τονίσει πως η διοίκηση των Μπακς θα το… κάνει πολύ δύσκολο σε όποια ομάδα θέλει να μπει συνομιλίες για ανταλλαγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προσθέτοντας πως ο GM Tζον Χορστ θα προσπαθήσει να… ματώσει τις ομάδες μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του σταρ του Μιλγουόκι.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Η Βίρτους Μπολόνια «βύθισε» ακόμη περισσότερο τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, καθώς έφυγε νικήτρια από το Πριγκιπάτο με 84-82, χάρη σε τρίποντο του Λούκα Βιλντόζα λίγο πριν το φινάλε!
Η ΕΠΟ πληρώνει για να έρθει η Παραγουάη για φιλικό ματς, όμως δεν εισπράττει για να πάει η Εθνική στην Ουγγαρία, παρά καταβάλει η ίδια τα απαιτούμενα χρήματα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.