Κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη – Ζημιές σε άλλα δύο
Πιθανότητα η φωτιά στο ΙΧ στη Θεσσαλονίκη αποδίδεται σε εμπρησμό
Στις φλόγες παραδόθηκε αυτοκίνητο στην οδό Κανάρη στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη το οποίο κάηκε ολοσχερώς.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes σημειώθηκε περίπου στις 3.50πμ τα ξημερώματα, όταν άγνωστος φέρεται να προκάλεσε τη φωτιά στο όχημα μάρκας Smart, το οποίο ανήκε σε εργαζόμενο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Από τις φλόγες που επεκτάθηκαν γρήγορα πριν φτάσει η Πυροσβεστική, υπέστησαν ζημιές άλλα δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα δίπλα.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες.
Να σημειωθεί πως έρευνα για το περιστατικό που σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, αποδίδεται σε εμπρησμό, καθώς αυτό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, διεξάγει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή.
- Μέγαρα: SOS από 112 – «Φύγετε από υπόγειους και ισόγειους χώρους» – Πλημμυρικά φαινόμενα
- Οι ΗΠΑ πουλούν τεράστιες ποσότητες βομβών στον Καναδά αξίας 2,68 δισ. δολαρίων
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί να υπάρξει τρίτη θητεία Μητσοτάκη»
- Ειρηνικός: 4 νεκροί σε νέο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους με «ναρκωτικά»
- Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο τραμπιστής δισεκατομμυριούχος Μπάμπις
- Λιθουανία: Καταδικάστηκε για αντισημιτικές δηλώσεις ο ηγέτης ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού

