Παναθηναϊκός: Με Λημνιό και Πάλμερ-Μπράουν κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)
Ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την εντεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Superleague.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο ΟΑΚΑ (11/5 20:00), σε ένα ματς δίχως ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ο Ρουί Βιτόρια, ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιωαννίδη, Τζούρισιτς, Γεντβάι, Πελίστρι, Σένκεφελντ, Νίκα και Φικάι λόγω τραυματισμών και τιμωριών.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη στα άκρα της άμυνας και τους Ίνγκασον και Πάλμερ-Μπράουν να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ. Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τσέριν, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ, με τους Τετέ και Λημνιός στα «φτερά» και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.
Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ:
Our starting 11 for today’s game against Olympiacos#Panathinaikos #PAOFC #slgr #playoffs #StoiximanSuperLeague #OLYPAO #GB32 pic.twitter.com/rcOTvSPQk6
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) May 11, 2025
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
