Το ντέρμπι της Τούμπας αναμένεται να είναι το τελευταίο για τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ καθώς όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός τεχνικός θα αποχωρήσει μετά από τρία χρόνια. Ο «Πελάδο» έχει βέβαια συμβόλαιο ως το 2028, ωστόσο έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι αδύνατη η παραμονή του.
Ο έγκρυρος ρεπόρτερ, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, αναφέρεται σε δημοσίευμά του στο μέλλον του Αλμέιδα τονίζοντας πως δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ αποκαλύπτει πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
«Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν», γράφει αρχικά και προσθέτει πως «Ο Αργεντινός, ο οποίος κατέκτησε δύο τίτλους στην Ελλάδα, έχει μια προσφορά από έναν σύλλογο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασίσει τον επόμενο προορισμό του».
🚨Matías Almeyda no renueva con el AEK y se va del club al finalizar la temporada. *️⃣El argentino, que ganó dos títulos en Grecia, tiene una oferta de un club de Emiratos Árabes, pero aún no decidió su próximo destino. pic.twitter.com/r3aMk4ZDfm
Αλλαγή διαιτητή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Τραυματίστηκε ο Μπριχ
Ο Φέλιξ Μπριχ δεν θα είναι ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (11/5, 20:00), λόγω τραυματισμού και ο Γερμανός ρέφερι θα εκτελέσει καθήκοντα VAR, στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (11/5, 20:00). Κάπως έτσι, ο επίσης Γερμανός Σέρεν Στορκς, που αρχικά είχε οριστεί στο VAR του ντέρμπι «αιωνίων» θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Τούμπας.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12