Το ντέρμπι της Τούμπας αναμένεται να είναι το τελευταίο για τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ καθώς όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός τεχνικός θα αποχωρήσει μετά από τρία χρόνια. Ο «Πελάδο» έχει βέβαια συμβόλαιο ως το 2028, ωστόσο έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι αδύνατη η παραμονή του.
Ο έγκρυρος ρεπόρτερ, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, αναφέρεται σε δημοσίευμά του στο μέλλον του Αλμέιδα τονίζοντας πως δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ αποκαλύπτει πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
«Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν», γράφει αρχικά και προσθέτει πως «Ο Αργεντινός, ο οποίος κατέκτησε δύο τίτλους στην Ελλάδα, έχει μια προσφορά από έναν σύλλογο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασίσει τον επόμενο προορισμό του».
🚨Matías Almeyda no renueva con el AEK y se va del club al finalizar la temporada. *️⃣El argentino, que ganó dos títulos en Grecia, tiene una oferta de un club de Emiratos Árabes, pero aún no decidió su próximo destino. pic.twitter.com/r3aMk4ZDfm
Αλλαγή διαιτητή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Τραυματίστηκε ο Μπριχ
Ο Φέλιξ Μπριχ δεν θα είναι ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (11/5, 20:00), λόγω τραυματισμού και ο Γερμανός ρέφερι θα εκτελέσει καθήκοντα VAR, στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (11/5, 20:00). Κάπως έτσι, ο επίσης Γερμανός Σέρεν Στορκς, που αρχικά είχε οριστεί στο VAR του ντέρμπι «αιωνίων» θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Τούμπας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.