
Σοκ στους Μιλγουόκι Μπακς: Ρήξη αχιλλείου ο Λίλαρντ
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι τραυματίας και σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των Μπακς, καθώς υπέστη τελικά ολική ρήξη αχιλλείου.
Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχτηκαν χθες τους Ιντιάνα Πέισερς για το τέταρτο παιχνίδι του πρώτου γύρου των πλέι οφ. Στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έφυγε από το παρκέ τραυματίας, μετά από μια προσπάθεια να πάρει το επιθετικό ριμπάουντ.
Damian Lillard was helped back to the locker room after experiencing an apparent injury. pic.twitter.com/OZzKV32t0F
— Yahoo Sports (@YahooSports) April 28, 2025
Τα «Ελάφια» φοβήθηκαν πως ο Ντέιμ είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειο, όπως και πέρσι τέτοια εποχή, ξανά απέναντι στους Πέισερς. Ο Σαμς Χαράνια με ανάρτησή του στο Χ επιβεβαίωσε πως ο Λίλαρντ υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου και θα χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν.
Just in: Milwaukee Bucks star Damian Lillard has been diagnosed with a torn left Achilles tendon, sources tell ESPN. MRI today revealed the severity. A devastating end to his season. pic.twitter.com/ysZ0nw8gxW
— Shams Charania (@ShamsCharania) April 28, 2025
Οι Μπακς βρίσκονται πίσω με 3-1 στη σειρά και χωρίς τον συμπρωταγωνιστή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην διάθεση του Ντοκ Ρίβερς, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες. Το επόμενο παιχνίδι είναι στην Ιντιανάπολις στις 30 Απριλίου.
- Η Σκόπελος και η Άνδρος ανάμεσα στους 13 μη συμβατικούς προορισμούς του κόσμου για το 2026
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΓ’)
- Ασπρόπυργος: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό οδηγό μοτοσικλέτας στη λεωφόρο ΝΑΤΟ
- Το Ιράν θα εκτελέσει την πρώτη γυναίκα διαδηλώτρια, καθώς συνεχίζεται η βίαιη καταστολή του Ιανουαρίου
- Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων τη στιγμή που παραβίαζε επιχείρηση



