Ουζουνίδης: «Απομένουν δύο παιχνίδια, να τα κερδίσουμε και να τελειώνουμε με την 5η θέση»
Το σύνθημα για τη συνέχεια έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το 1-1 του Άρη με τον Ατρόμητο.
Ο Άρης έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο και στις δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να τελειώσει τη δουλειά στη συνέχεια και να πάρει την πέμπτη θέση.
Όσα είπε ο Ουζουνίδης:
«Περιμέναμε ότι τα Play Off δεν θα τελειώσουν τόσο νωρίς. Πρέπει να κοιτάξουμε πώς να είμαστε καλύτεροι και να διαχειριστούμε τα προβλήματα που έχουμε, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τέτοιες συγκυρίες μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε δύο ματς, δεν έχω να πω πολλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και να τελειώνουμε με την 5η θέση».
Γκαρσία: «Ήμασταν ανώτεροι, υπάρχει φάουλ στο γκολ του Άρη»
«Το τελικό σκορ μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί ήμασταν ανώτεροι, γιατί στη φάση του γκολ του Άρη υπήρχε φάουλ, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι που δεν δόθηκε ένα ξεκάθαρο πέναλτι για εμάς.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί έκαναν ένα πολύ καλό ματς, έτσι ακριβώς όπως θέλουμε να παίζουμε. Το θέμα της διαιτησίας είναι κάτι που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», ανέφερε από την πλευρά του ο προπονητής του Ατρομήτου.
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


