«Η Μακάμπι θέλει την επιστροφή του Τάιους»
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να αποκτήσει τον Τάιους για τρίτη φορά και προσέγγισε τη Βαρέζε του Καστρίτη, ώστε οι δύο πλευρές να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται για τα play-off του ισραηλινού πρωταθλήματος, αλλά θα μπει σε αυτά, έχοντας την απουσία του Ριβέρο, με τον σέντερ να μην είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού.
Η ομάδα του λαού θέλει να καλύψει το κενό του Κουβανού και φαίνεται ότι ο εκλεκτός για αυτή τη δουλειά είναι ένας παλιός γνώριμος και ακούει στο όνομα Άλεξ Τάιους. Ο Αμερικανός αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Βαρέζε του Καστρίτη, με τη Μακάμπι να έχει προσεγγίσει τον ιταλικό σύλλογο, ώστε να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις.
Ο σέντερ από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα αποτελεί θρύλο της Μακάμπι και ας αγωνίστηκε στην ομάδα για τέσσερα χρόνια συνολικά, καθώς ήταν από τους πρωταγωνιστές των Ισραηλινών στην κατάκτηση της Euroleague, τη σεζόν 2013-14.
Τριτη επιστροφή
Υπενθυμίζεται ότι ο Τάιους έχει ισραηλινό διαβατήριο και για αυτό δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ισραηλινό πρωτάθλημα. Αν ο Τάιους ενταχθεί στη Μακάμπι, θα γίνει μέλος της ομάδας για τρίτη φορά στην καριέρα του, με τις προηγούμενες να είναι από το 2013 μέχρι το 2015 και το 2017 ως το 2019.
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Έρχεται η τελευταία εκπομπή για το 2025
- Παχυσαρκία: Ξεκινά η διαδικασία για δωρεάν διανομή φαρμάκων
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της




