Euroleague: Rising star της χρονιάς ο Ναντίρ Ιφί (pic)
Τον τίτλο του «Rising Star» κατέκτησε ο Ναντίρ Ιφί για φέτος, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ο Ναντίρ Ιφί αναδείχθηκε Rising Star της EuroLeague για τη σεζόν 2024/25, με την διοργανώτρια αρχή να το ανακοινώνει μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (15/4).
Η Παρί ήταν αναμφίβολα η έκπληξη της σεζόν αφού για πρώτη φορά συμμετείχε στην διοργάνωση (κατακτώντας πέρυσι το Eurocup), ενώ κατάφερε να μπει στα play-in διεκδικώντας από καλκή θέση κιόλας μία ευκαιρία στα playoffs.
Τον Γάλλο άσο ακολούθησαν οι Ματ Στραζέλ της Μονακό, Μέλβιν Αζινσά της Βιλερμπάν, Ούγκο Γκονζάλεθ της Ρεάλ, Χουάν Νούνιεθ της Μπαρτσελόνα και Ματέο Σπανιόλο της Άλμπα.
Ο Ιφί είναι ο διπλανός του Τι Τζέι Σορτς όπου την φετινή σεζόν αν και rookie είχε μέσο όρο 14.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 0.6 κλεψίματα, 10.4 στην αξιόλογηση και 33.5% στο τρίποντο σε 251 προσπάθειες, σε 34 συμμετοχές την φετινή σεζόν στην Euroleague.
Η σχετική ανάρτηση:
Nadir Hifi named 2025 EuroLeague Rising Star 🤩🇫🇷 pic.twitter.com/QsW8pjTVsZ
— BasketNews (@BasketNews_com) April 15, 2025
Διεκδικεί την πρόκριση στα playoffs η Παρί
Στις 22:00 η Παρί θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, για τα play-in της Euroleague. Oι «Μαδριλένοι» είδαν κάποια στιγμή μέχρι και τη θέση τους στη δεκάδα να γίνεται αμφίβολη, όμως τελικά έκλεισαν τη σεζόν με 6 σερί νίκες και τερμάτισαν 7οι. Από την άλλη, οι «Παριζιάνοι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά, όμως τελικά έμειναν στην 8η θέση με ρεκόρ 19-15.
Το ματς θα διεξαχθεί στην έδρα των Ισπανών, καθώς τερμάτισαν ψηλότερα στην κατάταξη. Ο νικητής θα πάρει οριστικά την 7η θέση της κατάταξης και θα αντιμετωπίσει στα playoffs με μειονέκτημα έδρας τη Φενέρμπαχτσε. Ο ηττημένος θα έχει και δεύτερη ευκαιρία, καθώς θα παίξει με τον νικητή του Μπάγερν-Ερυθρός Αστέρας για την 8η θέση και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα playoffs.
- Η φέτα και ο ανταγωνισμός από το λευκό τυρί
- Η «Αφηγήτρια ταινιών» επιστρέφει στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου
- ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια – Με Πανσερραϊκό ο ΠΑΟΚ, με Κηφισιά ο Παναθηναϊκός
- Δωρεάν ένσημα μέχρι τη σύνταξη – Ποιοι άνεργοι τα δικαιούνται, πώς τα κατοχυρώνουν
- Καιρός: Σε εξέλιξη το πρώτο κύμα κακοκαιρίας – Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – «Βροχή» τα 112 στην επικράτεια
- Τα υγιεινά μυστικά πίσω από μαύρη σοκολάτα


