ΠΑΟΚ: Επέστρεψε μετά από τρεις μήνες ο Λόβρεν
Ο Ντέγιαν Λόβρεν προπονήθηκε κανονικά μετά από σχεδόν τρεις μήνες ενώ Κεντζιόρα και Ντεσπόντοφ ακολούθησαν θεραπεία.
Στη Νέα Μεσημβρία προπονήθηκαν σήμερα (Τετάρτη 9/4) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (13/4, 19:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.
Η προπόνηση ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά υψηλής έντασης.
Αναφορικά με το κομμάτι των τραυματιών, ο Ντέγιαν Λόβρεν προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα μετά από τρεις μήνες που ήταν εκτός, ενώ οι Τόμας Κεντζιόρα και Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Την Πέμπτη (10/4) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:30, με την προετοιμασία τους να κορυφώνεται ενόψει της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ που μπορεί να τους φέρει ακόμη και στη δεύτερη θέση.
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας



