Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ (pic)
Βασικός ξεκινά ο Πελίστρι στο 4-3-3 του Ρουί Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ (21:30), σε ένα ντέρμπι κομβικής σημασίας για την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Ο Ρουί Βιτόρια επέλεξε διάταξη 4-3-3 για την ομάδα του, με τον Ντραγκόφσκι στο τέρμα, τους Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη στα άκρα της άμυνας και τους Ίνγκασον και Γεντβάι στα στόπερ. Στην μεσαία γραμμή ξεκινούν οι Σιώπης, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ, με τους Πελίστρι και Τετέ στα άκρα της επίθεσης και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της.
Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:
Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Σιώπης, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Τετέ, Πελίστρι, Σφιντέρσκι.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Πάλμερ-Μπράουν, Ζέκα, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Νίκας, Αράο και Γερεμέγεφ.
Our starting 11 for today’s game against AEK #Panathinaikos #PAOFC #slgr #StoiximanSuperLeague #PAOAEK #GB32 pic.twitter.com/XFHMgK2oYE
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 6, 2025
- Ιαπωνία: Το κόμμα της Τακαΐτσι εξασφαλίζει πλειοψηφία δυο τρίτων
- Δημοσκόπηση στη Γερμανία: Τα 2/3 των πολιτών θεωρούν τις ΗΠΑ μεγάλη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη
- Παναθηναϊκός: Η ετοιμότητα των Ναν και Σλούκα ενόψει Φενερμπαχτσέ
- Πώς τα διαζύγια επηρεάζουν την στεγαστική κρίση – Αποκαλυπτικά στοιχεία
- Γουέστερν: Η Άγρια Δύση στην Αθήνα του σήμερα
- Πώς έγινε η τραγωδία στην Ελευσίνα: Πάτησε κατά λάθος το γκάζι και σκότωσε τη μητέρα της

