Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ρούναρ Σάντεφιορντ – Ολυμπιακός 33-23: Δεν τα κατάφερε στη Νορβηγία
Ο Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στη Ρούναρ Σάντεφιορντ, εκτός έδρας, έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση, αλλά ηττήθηκε με 33-23 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EHF European Cup.
Ολυμπιακός και Ρούναρ Σάντεφιορντ έδωσαν μεγάλη μάχη στη Νορβηγία για τα προημιτελικά του EHF European Cup, με τους γηπεδούχους εν τέλει να επικρατούν με 33-23 και να καλύπτουν την ήττα τους στο πρώτο ματς (37-31), παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.
Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω με έντεκα γκολ στο δεύτερο μέρος κόντρα σε μια πολύ ισχυρή αντίπαλο, κατάφεραν ακόμα και να πλησιάσουν στα έξι γκολ στο 54′, όμως οι Νορβηγοί βρήκαν τις λύσεις και εν τέλει επιβλήθηκαν με το 33-23.
Πλέον οι Πειραιώτες αφήνουν πίσω τους μια εξαιρετική ευρωπαϊκή παρουσία και στρέφουν τα βλέμματά τους στη μάχη του πρωταθλήματος.
Η Ρούναρ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, έχοντας μεγαλύτερη ένταση, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 7-3 στο 12′. Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να απαντήσει μειώνοντας σε 7-5. Οι Νορβηγοί βρήκαν ξανά ρυθμό και μπόρεσαν να φτάσουν στο +6 με το 13-7 στο 24′. Οι Ερυθρόλευκοι όμως με ένα επιμέρους 3-1 μείωσαν σε 14-10. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τη Ρούναρ να αρχίζει καλύτερα και παρά τις μάχες να προηγείται με έντεκα γκολ στο 51′. Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός είχε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα με τον Λιάπη να σκοράρει συνεχόμενα γκολ μειώνοντας σε 29-23. Όμως οι Νορβηγοί ήταν ψύχραιμοι και μπόρεσαν να κλείσουν νικηφόρα το παιχνίδι.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει