Πλήγμα στη Μπαρτσελόνα με Όλμο: Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ισπανός
Ο Ντάνι Όλμο τραυματίστηκε στη χτεσινή (27/3) αναμέτρηση με την Οσασούνα και θα απουσιάσει από τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια – Ποια ματς θα χάσει ο Ισπανός
Πύρρειος νίκη αποδείχθηκε αυτή της Μπαρτσελόνα, κόντρα στην Οσασούνα (3-0) στην εξ αναβολής αναμέτρηση της La Liga, αφού ο Ντάνι Όλμο αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πρόλαβε και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, από την άσπρη βούλα, αλλά λίγο μετά υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσεις από δύο μέχρι τρεις εβδομάδες.
Ποια ματς θα χάσει ο Όλμο
Αν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα επιβεβαιωθούν, τότε ο Όλμο θα χάσει τα εντός έδρας ματς για το Ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα σε Τζιρόνα και Μπέτις, τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και το πρώτο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, στη Βαρκελώνη, για τα προημιτελικά του Champions League.
Στόχος των «μπλαουγκράνα» και του ίδιου του παίκτη, θα είναι να προλάβει τη ρεβάνς με την Μπορούσια για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2


