Γιουβέντους: O Tιάγκο Μότα φεύγει, ο Ιγκόρ Τούντορ έρχεται
Ο Ιγκόρ Τούντορ αναλαμβάνει από απόψε τη «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου με συγκεκριμένη αποστολή
Ραγδαίες εξελίξεις στο Τορίνο με επικείμενη αλλαγή προπονητή στη Γιουβέντους. Ο Ιγκόρ Τούντορ αναλαμβάνει από απόψε τη «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου με συγκεκριμένη αποστολή. Την κατάταξη στην τετράδα και την έξοδο στο τσάμπιονς λιγκ.
Ο Κροάτης τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς επιλογές ανανέωσης. Εφόσον ο στόχος επιτευχθεί τίθεται στο τραπέζι και δυνατότητα παράτασης στο Πιεμόντε έως το 2026.
Ο Τούντορ ήταν πάντα ο βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Μότα αρκετές ημέρες πριν και ειδικότερα μετά τα «ναυάγια» της Γιουβέντους. Οι δύο τελευταίες ήττες από Αταλάντα και Φιορεντίνα και τα επτά γκολ που δέχθηκε ήταν «ταφόπλακα» για τη μοίρα του Τιάγκο.
Ο τεχνικός διευθυντής Giuntoli, μετά την ήττα 3 – 0 στη Φλωρεντία είχε εκφράσει δημόσια την εμπιστοσύνη του στον Μότα, («Εμπρός μαζί του»). Ωστόσο με το πέρασμα των ημερών και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες εντάθηκαν οι προβληματισμοί και προκρίθηκε η επιλογή αντικατάστασης του 42χρονου Ιταλο – Βραζιλιάνου τεχνικού.
Ουσιαστικά από το βράδυ της Κυριακής 23 Μαρτίου ξεκινά νέα εποχή στη Γιουβέντους με τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο με συγκεκριμένο συγκεκριμένα στόχο. Την πρόκριση στο επόμενο Τσάμπιονς λιγκ.
Στις τάξεις της Γιουβέντους η πικρία είναι πολύ μεγάλη, γιατί η προοπτική του φιλόδοξου εγχειρήματος με τον Μότα – μετά την επιτυχημένη σεζόν στην Μπολόνια- απέτυχε εντός λίγων μηνών. Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Ο 46χρονος Κροάτης έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής στη Γιουβέντους από το 1998 έως το 2007.Ουσιαστικά λόγω τραυματισμού αγωνίσθηκε επτά χρόνια σε θέσεις της άμυνας και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ Ιταλίας με 110 συμμετοχές και 15 γκολ.
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η πρώτη μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26


