Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Ελεύθεροι οι δύο από τους 47 κατηγορούμενους ως μέλη της σπείρας – Τι λέει στο in ο δικηγόρος τους
Στην συγκεκριμένη υπόθεση οι κατηγορούμενοι συνολικά αγγίζουν τους 106, ενώ ορισμένοι εξ’ αυτών φέρεται να εμπλέκονται σε δολοφονίες μελών της Greek Mafia,
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους ενώπιον του 5ου τακτικού ανακριτή, οι δύο εκ των 47 συλληφθέντων στην υπόθεση του κυκλώματος λαθραίων τσιγάρων.
Οι δύο άντρες με καταγωγή από το Μπαγκλαντές κατηγορούνταν ότι βρέθηκαν στην κατοχή τους περί τα 10.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα και συσκευασίες καπνού.
Στις απολογίες τους ισχυρίστηκαν ότι ουδεμία σχέση είχαν με το εν λόγω διαμέρισμα όπου και βρέθηκαν τα λαθραία καπνικά προϊόντα, με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή τελικά να τους αφήνουν ελεύθερους με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μία φορά τον μήνα.
Ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων Γιώργος Κριεμάδης, μετά το τέλος της ανάκρισης δήλωσε στο in:
«Οι εντολείς μου αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε διαμέρισμά τους, βρέθηκαν περίπου 10.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού. Πλην όμως αναδείξαμε ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει ότι οι εντολείς μου σχετίζονται με το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Θεωρώ δεδομένη την απαλλαγή τους από όλες τις κατηγορίες όταν εκδικαστεί η υπόθεση.»
Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση οι κατηγορούμενοι συνολικά αγγίζουν τους 106, ενώ ορισμένοι εξ’ αυτών φέρεται να εμπλέκονται σε δολοφονίες μελών της Greek Mafia, σε εκβιασμούς, εμπρησμούς αλλά και σε ξυλοδαρμούς.
Μάλιστα, ορισμένα μέλη, είχαν τα προσωνύμια «σκυλί», «μπουλντόκ» και «πίτμπουλ» προφανώς λόγω της αγριότητας και της αφοσίωσής τους.
- Το υπόμνημα που κατάθεσε ο «κουμπάρος» Φραπές στην εξεταστική που πήγε για να μην απαντήσει
- Δεκαοκτώ παιδιά σε 11 οικογένειες έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα με το σπέρμα του Δανού δότη
- Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης τίμησε όσους στάθηκαν δίπλα σε εκείνους που τους χρειάζονταν
- Αλεξάντρ Σολζενίτσιν: Ένας κόσμος στο περιθώριο της χώρας, στο περιθώριο της Ιστορίας
- Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο Ρετιρέ, έκλαιγαν οι ηθοποιοί»
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα


