Γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση κλοτσούσε λεωφορείο και έβριζε – «Θα στα σπάσω όλα ρε μ@λ@κ@»
«Θα στα σπάσω όλα ρε μ@λ@κ@» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η γυναίκα τη στιγμή που κλωτσάει το λεωφορείο.
Σοκ έχει προκαλέσει ένα απίστευτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας που δείχνει μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να χτυπάει λεωφορείο και να βρίζει.
Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το λεωφορείο 211 που κάνει τη διαδρομή Μεταμόρφωση – Ακαδημία, με την γυναίκα για άγνωστο λόγο να το χτυπάει και να βρίζει.
Σύμφωνα με όσα σχολιάζουν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιθανόν ο οδηγός να αρνήθηκε να της ανοίξει την πόρτα προκειμένου να επιβιβαστεί, με εκείνη να αντιδρά έντονα, χτυπώντας το όχημα με δύναμη.
Αποτέλεσμα ήταν, από μία κλοτσιά της, να σπάσει το μπροστινό τμήμα του λεωφορείου.
«Θα στα σπάσω όλα ρε μ@λ@κ@» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η γυναίκα τη στιγμή που κλωτσάει το όχημα.
Ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε ψύχραιμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο.
@exposed.gr ΨΥΧΡΑΙΜΗ #φοργιου #φυυ #fyp #sousou #mpesfypgamw ♬ GTA San Andreas Theme (Remake) – Ben Morfitt (SquidPhysics)
- Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε δοκιμή εκτόξευσης πυραύλων υπερακριβείας με την κόρη του
- Λεπτό προς λεπτό η 98η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ
- Ο Τραμπ σχεδιάζει να ανακοινώσει σύσταση πολυεθνικής συμμαχίας για τη συνοδεία πλοίων στα Στενά του Ορμούζ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]
- Super League: Την ίδια ώρα η σέντρα και στα 7 παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής – Δείτε το πρόγραμμα


