Γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση κλοτσούσε λεωφορείο και έβριζε – «Θα στα σπάσω όλα ρε μ@λ@κ@»
«Θα στα σπάσω όλα ρε μ@λ@κ@» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η γυναίκα τη στιγμή που κλωτσάει το λεωφορείο.
Σοκ έχει προκαλέσει ένα απίστευτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας που δείχνει μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να χτυπάει λεωφορείο και να βρίζει.
Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το λεωφορείο 211 που κάνει τη διαδρομή Μεταμόρφωση – Ακαδημία, με την γυναίκα για άγνωστο λόγο να το χτυπάει και να βρίζει.
Σύμφωνα με όσα σχολιάζουν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιθανόν ο οδηγός να αρνήθηκε να της ανοίξει την πόρτα προκειμένου να επιβιβαστεί, με εκείνη να αντιδρά έντονα, χτυπώντας το όχημα με δύναμη.
Αποτέλεσμα ήταν, από μία κλοτσιά της, να σπάσει το μπροστινό τμήμα του λεωφορείου.
«Θα στα σπάσω όλα ρε μ@λ@κ@» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η γυναίκα τη στιγμή που κλωτσάει το όχημα.
Ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε ψύχραιμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο.
@exposed.gr ΨΥΧΡΑΙΜΗ #φοργιου #φυυ #fyp #sousou #mpesfypgamw ♬ GTA San Andreas Theme (Remake) – Ben Morfitt (SquidPhysics)
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς

