Τέμπη: «Βούλιαξε» η Αθήνα με αφορμή το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία στα Τέμπη.
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που αποτυπώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τα δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23).
Χιλιάδες πολίτες, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (28/2), κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους.
Η κάμερα του in βρέθηκε στη μαζική διαδήλωση και αποτύπωσε το μέγεθός της.
Δείτε βίντεο:
- Σύνταγμα
- Ομόνοια
- Πατησίων
- Ακαδημίας
- Σταδίου
Λαοθάλασσα και στη Θεσσαλονίκη
Με συνθήματα όπως «δεν έχω οξυγόνο», «ήταν τα παιδιά μας», «όχι στη συγκάλυψη», χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένοι, εργαζόμενοι φοιτητές μαθητές διαδήλωσαν με αφορμή τη μαύρη επέτειο ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται.
Δείτε βίντεο:
Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου. Εκεί ξεχώρισαν τα πανό για την 31χρονη Σοφία Ταχμαζίδου, μίας εκ των 57 θυμάτων.
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play




