Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς σε πόλη του βόρειου Ισραήλ [video]
Δώδεκα τραυματίες από επίθεση με αυτοκίνητο σε πόλη του βόρειου Ισραήλ, σε «πιθανή τρομοκρατική επίθεση»
Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα – ανάμεσά τους ορισμένοι σοβαρά- όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο βόρειο Ισραήλ, ανακοίνωσε η αστυνομία, μιλώντας για «πιθανή τρομοκρατική επίθεση».
Ιατρικοί αξιωματούχοι τόνισαν στους Times of Israel πως 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μια 17χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.
«Αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να σταματήσουν ένα ύποπτο όχημα και να συλλάβουν έναν ύποπτο που φέρεται να έριξε το όχημα πάνω σε πολίτες σε έναν οδικό κόμβο νότια της πόλης της Χάιφας», τόνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Η επίθεση συνέβη σε κόμβο κοντά στην περιοχή Παρντές Χάνα.
🚨Terror attack,Car ramming
Initial reports of a ramming terror attack at the Karkur Junction near Pardes Hana, Israel.
Multiple unconscious victims; additionally a police officer reports a suspect attempted to stab him in the vicinity.
8 injured,2 critical injury and an… pic.twitter.com/d6WQclzKWE
— Love Majewski (@MajewskiLove1) February 27, 2025
Με πληροφορίες από Times of Israel.
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
- Κρήτη: Κλειστός λόγω έργων ένας διάδρομος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Πώς θα εξυπηρετούνται οι πτήσεις
- Πάνε για το «μπαμ» με Γουίλιαμσον οι Μπουλς (pics, vids)
- Χρηματοδότηση δέκα εκατομμυρίων ευρώ για το λιμάνι της Στυλίδας





