
Η 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)
Οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Γνωστή έγινε η εντεκάδα της ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις μιας και τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Ματίας Αλμέιδα ως έναν βαθμό.
Ο Στρακόσα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρότα, Μουκουντί, Βίντα και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα. Σιμάνσκι, Πινέδα και Περέιρα θα είναι στον άξονα, οι Λαμέλα, Ελίασον στα άκρα της επίθεσης και ο Πιερό στην κορυφή.
Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Περέιρα, Ελίασον, Λαμέλα, Πιερό.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Στον πάγκο: Θεοχάρης, Γιαννούλης, Κοσίδης, Μήτογλου, Λιούμπιτσιτς, Φερνάντες, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Τσιλούλης.
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες





