Νέα υπόθεση Phishing – Χρέωσαν στην κάρτα της διαμονή σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι
«Μπήκα μια μέρα να κάνω κάποιες κινήσεις στον λογαριασμό μου και διαπίστωσα ότι έλειπαν 5.500 ευρώ και είχαν χρησιμοποιηθεί από κάποιους επιτήδειους μέσα σε κάποιες μέρες στο Ντουμπάι» τονίζει θύμα απάτης
Μια νέα υπόθεση απάτης, μέσω Phishing, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με γυναίκα να καταγγέλλει στο MEGA πως επιτήδειοι υπέκλεψαν τα στοιχεία της χρεωστικής της κάρτας και την χρησιμοποίησαν για διακοπές στο Ντουμπάι.
«Μπήκα μια μέρα να κάνω κάποιες κινήσεις στον λογαριασμό μου και διαπίστωσα ότι έλειπαν 5.500 ευρώ και είχαν χρησιμοποιηθεί από κάποιους επιτήδειους μέσα σε κάποιες μέρες στο Ντουμπάι. Οικονομίες μιαw ζωής και χρήματα πολύ αναγκαία».
Όπως λέει η ίδια:
«Υπήρχε και μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό μου σε μια προπληρωμένη κάρτα. Ήταν η τελευταία συναλλαγή που έκαναν πριν διαπιστώσω εγώ την απάτη».
«Το σοκ ήταν τεράστιο, δεν μπορώ να καταλάβω πώς διέρρευσαν τα στοιχεία της κάρτας μου. Πήρα την τράπεζα και ενημέρωσα, πήγα στο αστυνομικό τμήμα και έκανα καταγγελία», σημειώνει.
Στο MEGA μιλά και η δικηγόρος Άννα – Μαρία Φίλιππα, εξηγώντας πώς μπορούν να προστατευτούν οι πολίτες από τέτοιου τύπου απάτες.
- Χάρις Αλεξίου: Αν ζούσες συνέχεια με τον έρωτα θα ήσουν ένας παλαβός, πρέπει να πάμε παρακάτω, να αγαπήσουμε και αλλιώς
- Ποιος φοβάται τον Ευάγγελο Βενιζέλο; – Γιατί τον στοχοποιεί το Μαξίμου
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία – Δηλώνει ανακουφισμένος με τη σύλληψή του
- Ο Μαγκουάιρ εξηγεί την κίνηση – ματ του Κάρικ και «δικάζει» τον Αμορίμ
- Χανιά: Ο Ρώσος πρώην δήμαρχος και οι επαφές με τη ρωσόφωνη μαφία – Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση
- Κομισιόν: Ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο – Ζητούν απαντήσεις σε τρία κρίσιμα ζητήματα





