Άφησε την Καρδίτσα και μετακόμισε στη Σαραγόσα ο Γουότσον (pics)
Ο Νέιτ Γουότσον αποφάσισε να αποχωρήσει από την Καρδίτσα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα.
Παίκτης της Σαραγόσα είναι με κάθε επισημότητα ο Νέιτ Γουότσον, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει την Καρδίτσα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη Liga Endesa.
Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Θεσσαλίας, «αναγκάζοντας» τους Ισπανούς να πληρώσουν ένα buy-out για να τον κάνουν δικό τους, αντικαθιστώντας έτσι τον Τζίλσον Μπάνγκο που μετακόμισε στη Φενέρμπαχτσε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Casademont Zaragoza (@casademontzaragoza)
H ανακοίνωση της Καρδίτσας για τον Γουότσον:
«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ευχαριστεί τον Νέιτ Γουότσον για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας του. Ο Νέιτ αγωνίστηκε χθες για τελευταία φορά με τα χρώματα της ομάδας μας, καθώς θα συνεχίσει στην Ισπανία και το πρωτάθλημα ACB. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας αθλητής μας, με τις εμφανίσεις και την εργατικότητά του μέσα από την ομάδα μας, καταφέρνει να κάνει το επόμενό του βήμα, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Thank you Nate!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ASKARDITSAS (@askarditsas)
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος


