Νίκαια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για ληστείες εις βάρος ανηλίκων
Σε δύο συλλήψεις νεαρών ατόμων προχώρησε η αστυνομία στην Νίκαια, με την κατηγορία για ληστείες εις βάρος ανηλίκων
Σε δύο συλλήψεις νεαρών ατόμων προχώρησε η αστυνομία, στη Νίκαια, με την κατηγορία ότι διέπρατταν ληστείες εις βάρος ανηλίκων.
Πιο συγκεκριμένα, για ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατ’εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Νίκαιας, ένας 20χρονος και ένας 14χρονος.
Η δράση των συλληφθέντων στη Νίκαια
Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τριών ληστειών στην περιοχή της Νίκαιας.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου οι δύο κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο και με την απειλή σωματικής βίας επιχείρησαν να του αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα, χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ λίγο μετά αφαίρεσαν από έτερο ανήλικο, με την απειλή μαχαιριού, κινητό τηλέφωνο, αναφέρει το dikastiko.gr.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο έρευνας των αστυνομικών Αρχών, ταυτοποιήθηκαν και ως δράστες άλλης ληστείας σε βάρος ανηλίκου, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ρουχισμός που χρησιμοποίησαν κατά τη διάπραξη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Έρχεται η τελευταία εκπομπή για το 2025
- Παχυσαρκία: Ξεκινά η διαδικασία για δωρεάν διανομή φαρμάκων
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της






