Νίκαια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για ληστείες εις βάρος ανηλίκων
Σε δύο συλλήψεις νεαρών ατόμων προχώρησε η αστυνομία στην Νίκαια, με την κατηγορία για ληστείες εις βάρος ανηλίκων
Σε δύο συλλήψεις νεαρών ατόμων προχώρησε η αστυνομία, στη Νίκαια, με την κατηγορία ότι διέπρατταν ληστείες εις βάρος ανηλίκων.
Πιο συγκεκριμένα, για ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατ’εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Νίκαιας, ένας 20χρονος και ένας 14χρονος.
Η δράση των συλληφθέντων στη Νίκαια
Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τριών ληστειών στην περιοχή της Νίκαιας.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου οι δύο κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο και με την απειλή σωματικής βίας επιχείρησαν να του αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα, χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ λίγο μετά αφαίρεσαν από έτερο ανήλικο, με την απειλή μαχαιριού, κινητό τηλέφωνο, αναφέρει το dikastiko.gr.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο έρευνας των αστυνομικών Αρχών, ταυτοποιήθηκαν και ως δράστες άλλης ληστείας σε βάρος ανηλίκου, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ρουχισμός που χρησιμοποίησαν κατά τη διάπραξη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»



