«Μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν ο Κορέα»
Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Χοακίν Κορέα μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Ίντερ.
Τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα καλείται να βρει ο Χοακίν Κορέα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Ίντερ.
Ο Αργεντινός επιθετικός «έπαιξε» στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «νερατζούρι» που αποφάσισαν ότι δεν θα του το ανανεώσουν.
Ο Κορέα αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και αναρρώνει και θα μείνει στο ρόστερ του Σιμόνε Ιντσάγκι μόνο ως εναλλακτική λύση για την επίθεση, στην οποία δεν χωρά να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ως βασικός.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ο 29χρονος άσος βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Κάλιαρι τον Ιανουάριο ωστόσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων δεν κατέληξαν σε συμφωνία με αποτέλεσμα ο Κορέα να παραμείνει μέχρι να… φύγει στην Ίντερ.
🚨 MERCADO DA BOLA 🚨
🇦🇷 Joaquín Correa não renovará com a Internazionale e deixará o clube a custo zero ao final da temporada!
🔹 O atacante argentino, de 29 anos, ficará livre no mercado para negociar com novos clubes.
🗞 Fonte: @NicoSchira#MercadoDaBola #Inter… pic.twitter.com/OZPx6U1W2K
— Okay Okay Entretenimento (@okayokayentret1) February 5, 2025
- Τελείωσαν οι μεταγραφές στη Euroleague: Δήλωσε τον Φαλ ο Ολυμπιακός στη λίστα
- Ιστορίες: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη αυτό το Σάββατο μαζί με ΤΑ ΝΕΑ
- Κυρά Σαρακοστή: Η ιστορία, ο συμβολισμός, η συνταγή και το παραδοσιακό τραγούδι
- Ποια τροφή μείωσε την κακή χοληστερόλη μέσα σε 48 ώρες
- ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον θα καταθέσει σήμερα ενώπιον του Κογκρέσου για την υπόθεση Έπσταϊν
- Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πανέλλη



