Ψάχνει το «μπαμ» με Μοράτα η Γαλατάσαραϊ
Κάτοικο Κωνσταντινούπολης θέλει να κάνει τον Αλβάρο Μοράτα η Γαλατάσαραϊ, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.
Βραχύβια θα αποδειχθεί, όπως όλα δείχνουν, η θητεία του Αλβάρο Μοράτα στη Μίλαν. Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός, που εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στους «ροσονέρι» από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν είναι ικανοποιημένος από τα όσα βιώνει στον ιταλικό βορρά και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με τη «Marca».
Οπως φαίνεται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που ανέλαβε πριν περίπου ένα μήνα την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, δεν έχει στα πλάνα του ως βασικό τον έμπειρο σέντερ φορ και έχει ανάψει «πράσινο φως» γα την παραχώρησή του, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις διοικήσεις των δύο συλλόγων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία, χωρίς να είναι βέβαιο αν αυτή θα αφορά δανεισμό ή κανονική μεταγραφή.
Σημειώνεται ότι ο Μοράτα, ο οποίος κόστισε στη Μίλαν 13 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» ως το καλοκαίρι του 2028, με οψιόν μάλιστα για άλλον ένα χρόνο.
Το… μπαμ της συμπολίτισσας
Την ίδια ώρα η «αιώνια εχθρός» της Γαλατάσαραϊ, Φενερμπαχτσέ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίλαν Σκρίνιαρ ως δανεικό από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 29χρονος ήθελε να αποχωρήσει από το Παρίσι, καθώς δεν έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής. Έτσι ο διεθνής αμυντικός, αποχωρεί προσωρινά από τους «Παριζιάνους», έπειτα από 1,5 χρόνο.
Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σκρίνιαρ, με φωτογραφία αλλά και με ένα βίντεο που δείχνει τον τεχνικό της, Ζοζέ Μουρίνιο να συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον 33χρονο. Μάλιστα το βίντεο έγινε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, παρά το γεγονός ότι στην αρχή φαίνεται αληθινό.
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία
- A BOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
- Ο Μαξ Ντόουμαν είναι το next big thing στο πλάνο του Αρτέτα
- Ισοπαλία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του χάντμπολ προς όφελος του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442