Έξαλλοι ήταν οι Φρίντκιν, ιδιοκτήτες της ομάδας και ο τεχνικός Κλάουντιο Ρανιέρι μετά την ήττα της Ρόμα στο Κόμο, με τους «Τζαλορόσι» να έχουν αύριο υποχρέωση και στο Κύπελλο Ιταλίας, με αντίπαλο την Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο» (18/12, 22:00).
Πλέον, ουδείς ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο απυρόβλητο, ούτε καν ονόματα όπως ο Πάουλο Ντιμπάλα, με τις φήμες για αποχαιρετισμό του στην ιταλική πρωτεύουσα ήδη από τον Ιανουάριο να είναι και πάλι επίμονες.
Αμέσως μετά τον τραυματισμό του Ικάρντι η Γαλατασαράι είχε επικοινωνήσει με το περιβάλλον του Αργεντινού, βρίσκοντας την πόρτα κλειστή από το Νο21 της Ρόμα, που δεν είχε σκοπό να μετακομίσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, ο τουρκικός σύλλογος επέστρεψε επίμονα για να δοκιμάσει πάλι. Ο ατζέντης του Ντιμπάλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κωνσταντινούπολη (και για άλλους παίκτες), θα μπορούσε να επιστρέψει με κάποια νέα, δηλαδή μια πρόταση της Γαλατασαράι για τη Ρόμα.
Εν τω μεταξύ, το συμβόλαιο του «Λα Χόγια» λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και ο σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ και με κανέναν από το περιβάλλον του για να συζητήσουν την ανανέωσή του.
Κατέβασε τους... διακόπτες στο ΣΕΦ Ντόντα Χολ, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού κατάφερε να ρίξει τρεις τάπες στους παίκτες της Μονακό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.