Παρέλαση «μνηστήρων» για τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Νυρεμβέργης.

Τα γερμανικά Μέσα συγκεκριμένα έκαναν λόγο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ κάτι που τελικά διαψεύστηκε. Νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό λοιπόν βάζει και την Μπράιτον στο κόλπο της απόκτησης του Τζίμα.

Συγκεκριμένα, ο Πιτ Ο’ Ρούρκι σχολιάζει ότι οι Γλάροι πιέζουν τη Νυρεμβέργη για τη μεταγραφή του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Μάλιστα τονίζει ότι η Μπράιτον είναι διατεθειμένη να δώσει τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ο σύλλογος από τη Γερμανία για να τον φέρει στον αγγλικό Νότο.

Η Μπράιτον έρχεται να προστεθεί σε μία ακόμα ομάδα από το Νησί που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 19χρονο επιθετικό, καθώς τα Μέσα από την Αγγλία έχουν μιλήσει για την Τσέλσι και τη Γουέστ Χαμ.

Τι λένε για την Μπράιτον και τον Τζίμα