Μυθική εμφάνιση από τον Παυλίδη: Χατ-τρικ σε 28 λεπτά κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι σε εντυπωσιακή κατάσταση σκοράροντας τρεις φορές κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε διάστημα 28 λεπτών.
Η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο «Ντα Λουζ» και ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει μετατραπεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή για τους «αετούς» σκοράροντας τρεις φορές μέσα σε διάστημα 28 λεπτών!
Ο Έλληνας στράικερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης. Ο Άλβαρο Καρέρας κινήθηκε από αριστερά, έκανε τη σέντρα και στην καρδιά της άμυνας ο Παυλίδης έκανε το 1-0.
Οι Καταλανοί ισοφάρισαν λίγο αργότερα με πέναλτι του Λεβαντόφσκι, όμως ο Έλληνας επιθετικός έδωσε ξανά τα ηνία στην ομάδα του στο 22′.
Και οκτώ λεπτά αργότερα ο ευστόχησε κι εκείνος σε πέναλτι για να ολοκληρώσει το χατ-τρικ κάνοντας το 3-1.
Δείτε τα τρία γκολ του Παυλίδη:
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street

