
Άρτα: Ατύχημα η πτώση της γυναίκας από το μπαλκόνι του νοσοκομείου – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
Η γυναίκα φέρεται να ζαλίστηκε και να έχασε την ισορροπία της
Μια 41χρονη γυναίκα που βγήκε στο μπαλκόνι 4ου ορόφου νοσοκομείου στην Άρτα, για να πάρει αέρα, ζαλίστηκε και βρέθηκε στο κενό.
Η κινητοποίηση του προσωπικού αλλά και της πυροσβεστικής που κλήθηκε στο σημείο ήταν άμεση με την γυναίκα να μεταφέρεται σε θάλαμο του νοσοκομειακού ιδρύματος με τραύματα αλλά χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή της.
Ατύχημα
Σύμφωνα με το Epiruspost, η πτώση της 41χρονης από το μπαλκόνι του νοσοκομείου αποδίδεται σε ατύχημα.
Η γυναίκα βρισκόταν σε θάλαμο του νοσοκομείου ως συνοδός συγγενικού της προσώπου.
Νωρίς το πρωί βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει αέρα. Εκεί ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής
Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής χρειάστηκε καθώς στον ακάλυπτο του 2ου ορόφου δεν υπήρχε πρόσβαση για το προσωπικό του νοσοκομείου.
Μετά τις πρώτες βοήθειες που τις παρασχέθηκαν, παραμένει για νοσηλεία χωρίς να φαίνεται ότι υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της.
- Φάμελλος: Τιμούμε σήμερα τη μνήμη 1,5 εκατ. Αρμενίων, θυμάτων της γενοκτονίας που διαπράχθηκε από την Τουρκία
- «Φως στο Τούνελ»: Το σκοτάδι που «κάλυψε» την Ολυμπία διαλύεται
- Ολυμπιακός: Θετικά νέα με Τζόουνς – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων
- Στην Tyla αρέσει να χορεύει γυμνή μπροστά στον καθρέφτη της
- ΣΥΡΙΖΑ: Στο πρόσωπο του Νίκου Ρωμανού δοκιμάστηκαν ακραίως το τεκμήριο αθωότητας και η ισονομία
- «Απάτητες παραλίες»: Οι 251 που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες
