Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, το MEGA φέρνει ζωντανά στις οθόνες μας τη συγκλονιστική αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Μπαρτσελόνα, στις 22:00.
Η 6η αγωνιστική του UEFA Champions League έχει ντέρμπι κορυφής. Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, το MEGA φέρνει ζωντανά στις οθόνες μας τη συγκλονιστική αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Μπαρτσελόνα, στις 22:00.
Ο αγώνας στη Βεστφαλία θα κρίνει την είσοδο στην πρώτη οκτάδα και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Η League Phase βρίσκεται στην κρισιμότερη στιγμή της. Γερμανοί και Ισπανοί ισοβαθμούν στην τρίτη θέση πριν από την πέμπτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων. Η «Μπάρτσα» μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στους Βεστφαλούς. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επιστρέφει στο «BVB Stadion Dortmund» για να αντιμετωπίσει την ομάδα που τον ανέδειξε.
Στην περιγραφή της αναμέτρησης ο Αντώνης Κατσαρός.
Θα ακολουθήσει το Post-Game με εκτενή στιγμιότυπα από την κρίσιμη αναμέτρηση Γιουβέντους-Μάντσεστερ Σίτι και τις καλύτερες στιγμές από όλες τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής που θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό την απευθείας πρόκριση, τα play-off και τους αποκλεισμούς. Στην ειδική εκπομπή του MEGA, ξεχωρίζει η πρωτοποριακή τεχνική ανάλυση με τα υπερσύγχρονα γραφικά.
Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, του UEFA Champions League χτυπά αδιάκοπα στο MEGA!
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΙΣ 22:00
POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00
#UCLMegaTV
- Η Σκιάθος εγκαινιάζει το μεγαλύτερο αθλητικό έργο που έχει γίνει ποτέ στο νησί
- Μίκι Ρουρκ: «Απάτη» η καμπάνια GoFundMe στο όνομά μου – Kινεί νομικές διαδικασίες
- Ο Έντιν Τζέκο έτοιμος για την Σάλκε
- Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον πατριάρχη της Viohalco, Νίκο Στασινόπουλο
- Το Ισραήλ κατεδάφισε κτίρια του ΟΗΕ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ – «Πρωτοφανής επίθεση», λέει η UNRWA
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση
