Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του ΣΒΕ Δημήτρης Συμεωνίδης
Ο Δημήτρης Συμεωνίδης απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών. Διατέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (σήμερα ΣΒΕ, τότε ΣΒΒΕ) την περίοδο μεταξύ 2001 - 2005
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) Δημήτρης Συμεωνίδης.
Ο Δημήτρης Συμεωνίδης είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και μετά από μια σύντομη, ενδιάμεση παραμονή στην Ελλάδα, σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στις ΗΠΑ. Από το 1981, μετά τον γάμο του με τη Νίκη Χατζάκου, κόρη του ιδρυτή της ΜΕΒΓΑΛ, Κωνσταντίνου Χατζάκου, έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Διατέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (σήμερα ΣΒΕ, τότε ΣΒΒΕ) την περίοδο μεταξύ 2001 – 2005. Ο Δημήτρης Συμεωνίδης απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών.
ΜΕΒΓΑΛ και ΣΒΕ καταθέτουν χρηματικά ποσά στη μνήμη του
Το διοικητικό συμβούλιο της ΜΕΒΓΑΛ εκφράζει με ανακοίνωση του τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Αποφάσισε, επίσης, να προβεί σε δωρεά υπέρ της Ένωσης Ομογενών Εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος. Ακολούθησε, έτσι, την επιθυμία της οικογένειάς του. Παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ θα αναλάβει τη δαπάνη της κηδείας.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΒΕ με ψήφισμα του αποφάσισε μεταξύ άλλων να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του στην Ένωση Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος, ακολουθώντας την επιθυμία της οικογένειάς του.
Ακόμη, αποφάσισε να γίνει αφιέρωμα για το έργο του στο ενημερωτικό δελτίο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.
- Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για την «Ιθάκη» με το βλέμμα στο μέλλον
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Κηφισίας την Κυριακή λόγω έργων – Πώς και πού θα εφαρμοστούν
- Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας του προέδρου του Λιθοβουνίου
- Μαγικοί ήχοι – Ο Χανς Ζίμερ «υπογράφει» το soundtrack του τηλεοπτικού Χάρι Πότερ
- Πέθανε ο πατέρας του αγροτοσυνδικαλιστή Ρίζου Μαρούδα – Συλλυπητήρια από το ΚΚΕ
- Λάρισα: «Καμπάνα» σε γιατρό για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που οδήγησε σε θάνατο



