Ολυμπιακός: Χωρίς Παπακανέλλο η αποστολή για τη ρεβάνς με την Κάλεβ
Ο Ολυμπιακός Κ19 αναχώρησε για την Εσθονία, για τη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του UEFA Youth League, κόντρα στην Κάλεβ Ταλίν, χωρίς τον Αντώνη Παπακανέλλο.
Για την Εσθονία ταξίδεψε ο Ολυμπιακός Κ19 τη Δευτέρα, ενόψει της ρεβάνς με την Κάλεβ Ταλίν στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.
Θυμίζουμε στον πρώτο αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν νικήσει στο Ρέντη με 5-0.
Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί Ελληνικού εδάφους με προπόνηση στο Ρέντη και ο τεχνικός Ρομέν Πιτό ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Αντώνης Παπακανέλλος, ο οποίος στον πρώτο αγώνα είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας δύο ασίστ και ένα γκολ.
Αναλυτικά η αποστολή:
Γεωργακόπουλος, Κουράκλης, Έξαρχος, Φίλης, Τουφάκης, Λίγδας Πλειώνης, Μιχαηλίδης, Πνευμονίδης, Γιουσούφ, Πλις, Πρεκατές, Ρολάκης, Σιώζιος, Λιατσικούρας, Παναγάκος, Γιωτόπουλος, Σιλά, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Δάμα.
- Φοινικούντα: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ο ανιψιός» – Συμπληρώνεται το παζλ της διπλής δολοφονίας με φόντο την περιουσία
- Παπασταύρου για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες
- Τα δεδομένα για Τσιμίκα στη Ρόμα: «Δύσκολες μέρες, πιθανόν να επιστρέψει στη Λίβερπουλ»
- Δυτική Όχθη: Μία ματιά σε έναν παράνομο ισραηλινό οικισμό
- Πότε ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- NBA: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Πίστονς (142-115), σπουδαίο διπλό για Καβαλίερς (126-130)

